Talenten- en drijfverenanalyse

Inzicht krijgen in wat bij je past, waar je goed in bent en waar je voldoening en plezier aan beleeft in je werk. De Talentenanalyse en Drijfverenanalyse zijn praktische en objectieve methoden om daar achter te komen. Hieronder vindt je informatie over beide instrumenten omdat deze vaak in samenhang met elkaar worden afgenomen en besproken.


Talentenanalyse


Je krijgt een haarfijn beeld van jouw sterke kanten en waar jij energie van krijgt. Welk gedrag past van nature bij jou en welk gedrag laat je nu zien onder invloed van je huidige werkomgeving?

Je kunt de analyse individueel doen, waarbij je aan het werk gaat met een coach (gesprek van 1,5 uur). Of met jouw team, waar je met een trainer de talenten van jouw team analyseert en kijkt hoe je met nog meer plezier en effectiviteit kunt samenwerken.

Talenten komen voort uit je persoonlijke gedragsvoorkeuren die vertellen hoe jij activiteiten graag aanpakt. Jouw manier van doen! De online analyse, die je in tien minuten ondergaat, levert je een haarfijn beeld van je sterke kanten, jouw unieke profiel en hetgeen jij anderen te bieden hebt. Naast een individueel coachgesprek ontvang je een uitgebreid rapport van 25 pagina's.Drijfverenanalyse

Waar kom jij 's ochtends je bed voor uit? Je drijfveren bepalen jouw levensdoel, de richting die je kiest. Dit zet ons intrinsiek aan tot actie.

Je kunt de analyse individueel doen, waarbij je aan het werk gaat met een coach (gesprek van 1,5 uur). Of met jouw team, waar je met een trainer inzicht krijgt in de unieke passies van jouw collega's en deze actief gaat inzetten voor het succes van jouw team. Gun je jezelf nog meer inzicht in je unieke persoonlijkheid? Die verdiepingsslag maak je door de Drijfverenanalyse te ondergaan. Deze analyse is een instrument om waarden, normen, interesses en drijfveren bloot te leggen. De antwoorden daarop vind je in deze analyse. Naast een individueel coachgesprek ontvang je een uitgebreid rapport.

"Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw!"